Brussel Airport Zaventem betoninjectie

Brussels Airport en Interparking hebben de nieuwbouw gerealiseerd  om 2.088 extra parkeerplaatsen te bouwen aan het parkeergebouw P3, gelegen naast de vertrek- en aankomsthal.

Op Brussels Airport zijn de werkzaamheden aan het parkeergebouw P3 bijna beëindigd, dat vlak aan de terminal gelegen is. Het parkeergebouw is uitgebreid met 2.088 parkeerplaatsen. Het huidige parkeergebouw P3 biedt plaats aan 2.400 voertuigen, de capaciteit wordt dus bijna verdubbeld.

Met deze uitbreiding van het parkeergebouw wensen Brussels Airport en Interparking tegemoet te komen aan de toenemende vraag van passagiers om over een parkeerplaats dicht bij de terminal te beschikken. Momenteel beschikt Brussels Airport over meer dan 8.100 parkeerplaatsen naast de terminal in de parkeergebouwen P1, P2 en P3.

De uitbreidingswerkzaamheden breiden het bestaande deel uit met een nieuw deel, dat uit 3 ondergrondse en 6 bovengrondse verdiepingen bestaat. Gedurende de uitbreidingswerkzaamheden blijven in het bestaande parkeergebouw P3 2.200 van de 2.400 parkeerplaatsen beschikbaar. Passagiers zullen tijdens de werken P3 vlot kunnen blijven bereiken via een nieuwe (tijdelijke) toegangsweg naar de alternatieve in- en uitrit. Ook het aanpalende parkeergebouw P2 zal via deze nieuwe toegangsweg bereikbaar blijven.

Tijdens de werkzaamheden zijn lekkages in de betonwanden waterdicht geïnjecteerd met Köster IN 2in1 een combinatiehars voor droge en lekkende scheuren.

 

Brussel Airport Zaventem betoninjectie