Bouwdetails Online

Bouwdetails Online is de grootste detail bibliotheek van Nederland met meer dan 8.000 bouw- en referentiedetails in dwg, dxf, ndw en pdf formaat. Raadpleeg onze details voor Kelder buitenafdichting en Kunststof dakbedekking.

Bouwdetails Online
bouwdetails-online.jpg

Bouwkosten Online

Bekijk alle calculatieprijzen gratis in de uitgebreide Archidat database. Maak allereerst een gratis login aan om vervolgens toegang tot alle informatie te krijgen.

Bouwkosten Online
bouwkosten-online.jpg

STABU bestekservice

STABU bestekservice en Fabrikantgebonden Product Specificatie (FPS)

STABU bestekken
c3a_logo.jpg

ArchitectenPunt

De Architectenpunt Fabrikanten Index is een samenwerking tussen STABU en XYTO Media. In deze database kunt u uitgebreide fabrikanten- en productinformatie inzien en downloaden. Ook goedgekeurde STABU bestekservices zijn in deze Index terug te vinden. Via de STABU filter is het ook mogelijk om alleen fabrikanten- en productinformatie op te zoeken die in STABU zijn opgenomen.

Architectenpunt
architectenpunt.jpg

Architectenweb

Architectenweb
logo-architectenweb.png

Advisering & applicateurs

Door ons goed uitgebouwde service- en bedrijfsnetwerk in de Benelux, Frankrijk en Europa en vele andere landen kunnen we u op korte termijn ter plaatse vakkundig advies geven, alsook een vlotte levering van afdichtingsproducten die uw gebouw duurzaam beschermen.

Banner-Jobs.jpg