Soldaat van Oranje

De musical Soldaat van Oranje is gebaseerd op het waargebeurde WO II verhaal van oorlogsheld Erik Hazelhoff Roelfsma, die in de vroege dagen van 1940 in een bootje naar Engeland ontkwam. Voert vervolgens voor de Britse geheime dienst geheime spionage diensten in Nederland uit en brengt het uiteindelijk tot adjudant van Koningin Wilhelmina.

Op voormalig vliegveld Valkenburg bij Katwijk is de gehele musical opgebouwd in een grote voormalige vliegtuighangar.
De centraal geplaatste en draaiende tribune zorgt ervoor dat het publiek de diverse decors tijdens de voorstelling te zien krijgt Zo is er een studentenkamer, kazerne, schietbaan, strand, vertrekken in Paleis Noordeinde en Engeland enz.

Het waterbassin met 300m3 water, uiteraard het middelpunt als stranddecor, is waterdicht afgewerkt met Köster ECB kunststofdakbanen.
Dakdekker C.vd Lagemaat uit Aalsmeer, met meer dan 25 jaar ervaring in het verwerken van Köster ECB, klaarde deze zeer bijzondere klus.
Naast de waterdichtheid van het stranddecor is ook de aanhechting van het strandzand op de ECB dakbedekking door ons geleverd. In alle opzichten een bijzonder project.

Voor een mooi avondje uit kunt u kijken op de website van Soldaat van Oranje: www.soldaatvanoranje.nl  

logo-soldaat-van-oranje-koster.jpg
Soldaat van Oranje