Köster Film Kiosk

Video's over vochtbestrijding

Bekijk ons YouTube kanaal voor het complete aanbod 

Kelderafdichting aan de buitenzijde

Köster Deuxan 2K voor het waterdicht afwerken van de kelderwanden aan de buitenzijde. In een gespoten systeem aangebracht op de betonnen kelderwanden met hoge dagproducties. Voorkomt injecteren achteraf.

Belgische applicateurs voor iedere regio.

Kelderafdichting aan de binnenzijde

Kelderafdichting van Köster Afdichtingssystemen in een paar seconden uw lekkage afgedicht! Wij hebben meerdere systemen om vanuit de binnenzijde van een kelder, tegen de waterdruk in, een afdichting te plaatsen. Afdichting door Belgische applicateurs.

Kelderbuitenafdichting

Köster Scherminjectie

Acrylaatgel voor scherminjectie ( van binnenuit aan de buitenzuide van de kelder een afdichting maken ) op waterbasis met dezelfde viscositeit als water. Vormt een elastisch waterdicht scherm. Ideaal voor situaties waar de buitenzijde niet afgegraven kan worden. Ook ideaal voor lekkende liftputten en gescheurde vloeren van parkeergarages.

Kelderdek Afdichting

Kelderdek afdichting met Köster 2K materialen voor een waterdichte constructie. Gespoten bitumen of gespoten hybride afdichtingen met een snelle droogtijd.

Waterlekkage

Afdichting parkeerdek en betondek

Betonnendekken en daken van parkeergarages kunnen op diverse manieren waterdicht worden gemaakt. Zo hebben wij 2K bitumen systemen, hybride polymeer/cement systemen en silicaatafdichtingen. Vraag onze Belgische applicateur om een offerte specifiek voor uw bouwobject!

Kelderafdichting binnenzijde

Optrekkend vocht verhelpen

Zeer lage viscositeit kunsthars  tegen opstijgend vocht (horizontaal afdichting) toepasbaar bij een hoog vochtgehalte ( tot 95% doorvochtigheidsgraad muur ) en hoog zoutgehalte in het metselwerk. Köster Crisin 76 blijft flexibel na uitharding. Vanwege de zeer lage dichtheid en zijn in vergelijking met water aanzienlijk lagere oppervlaktespanning, verdringt Köster Crisin 76 water  ( optrekkend vocht ) uit de capillairen. Köster Crisin 76 blijft flexibel na uitharding en rot niet. Dichtheid 0,91 g / cm3, viscositeit 10-15 mPa. KÖSTER Crisin 76 is bestendig tegen alle gebruikelijke in het metselwerk voorkomende agressieve media zoals zuren, basen en zouten, zowel tijdens het aanbrengen en na uitharding. Optrekkend vocht nog nooit zo effectief bestreden.

Saneermortel Restauratiemortel Verwerking

Dampopen, zout-bufferend, witte restauratiemortel met hoge druksterkte. Zeer hoge porositeit en waterafstotend. Voorkomt de vorming van condenswater en neemt kristalliserende zouten in de structuur op. Hand en machine verwerkbaar. Zonder lichtgewicht vulstoffen. De beste oplossing voor monumentale werken en kelder. Deze restauratiemortel is zowel aan de binnen als buitenzijde te gebruiken.

Betoninjectie met Köster Polyurethaanhars

Scheuren zijn structurele zwakheden. Ze kunnen de levensduur van de hele structuur van het gebouw sterk verzwakken als gevolg van binnendringend water. Een elastische of structurele reparatie is dan nodig. Hiertoe wordt d.m.v. drukinjectie via injectienippels de scheur gevuld met Köster polyurethaanhars 2IN1 dat zowel schuimt bij contact met water laswel massief afbind bij droge scheuren.

Köster Dampopen Saneermortel

Door de zeer hoge dampopenheid van Köster Saneermortel komt het niet tot condensvorming. Tevens drogen oude muren geleidelijk over het gehele oppervlakte.

Luchtdicht bouwen

Om een gebouw luchtdicht te maken moet liefst aan de binnenkant van de isolatie laag een ononderbroken luchtdichte laag worden aangebracht. Wanneer men het heeft over een ademend gebouw zal er geen luchtdichte schil zijn en zullen er overal spleten en kiertjes in het gebouw zitten. Met Köster KBE kan men een perfecte afdichting maken op het binnenspouwblad.

Köster Epoxy dampremmer

High-performance dampremmende primer op betonnen vloeren b.v.. tegen osmotische blaasvorming onder dampdichte bekledingen. Toepassingen : onder epoxy of polyurethaan coatings en dampdichte bekledingen bijvoorbeeld in sporthallen, industriële gebouwen, commerciële bedrijven. Verkort de toepassing van vloercoatingen op nieuw beton met weken!

Köster Peristaltische pomp

Een elektrische pomp voor het verspuiten van waterige, bitumineuze en minerale bouwmaterialen zoals 1K en 2K bitumen coatings, elastische en starre minerale Dichtingspasta’s, kwastbare, pasteuse materialen etc.

Koster USA

Ook in de US is Köster actief met vochtwerende producten. Een van de scoops van Köster American Corporation is de uitvinding van het product Köster VAP. Dit is een uniek product dat vocht kan blokken dat uit het beton komt. Dat maakt het veilig toepassen van een coating mogelijk.

Lekkage secanspalen oplossen met Köster G4 Gel

Lekkage secanspalenwand oplossen met Köster G4 Gel, gestuurde hoeveelheid en gestuurde reactietijden. 

Muur impregneren met Köster Gevelcrème

De muur impregnering systemen van Köster zorgen ervoor, dat vloeibaar water ( regen, spat, dauw, en condenswater ) niet in het metselwerk of het beton indringen kan. Tegelijkertijd kan er echter waterdamp uitreden door de dampopenheid van Köster gevelimpregneer. Daarmee worden vochtschades op langere termijn vermeden. Köster Gevelimpregneer is een produkt zonder oplosmiddelen! De structuur is crèmeachtig en het produkt wordt met een kombinatie van een kwast en een vochtroller aangebracht. Het sterke punt van Köster Gevelcrème is dat het bij de verwerking niet druipt of spat. De neggekanten terzijden van een raam kunnen eenvoudig weg "besneden" worden zoals een schilder dat doet. Dit kan zonder de ramen af te plakken. In het vlak van de gevel is de produktie met een vachttroller hoog. Het produkt wordt een 1 laag dun opgebracht, waarbij de gevel in eerste instantie wit van kleur wordt ( als scheercrème ) Daarmee is er een goede controle mogeklijk of alles inderdaad geraakt is. Na enige tijd trekt de Gevelcrème in de gevel weg om zijn werk over meerdere jaren te doen.

Lekke Doorvoeren afdichten met Köster doorvoerdichtkit

Doorvoer afdichting voor de waterdichte afdichting van lekkende leidingen, kabeldoorvoeringen en buisdoorvoeringen in kelderwanden, technische ruimtes en kruipruimten gelegen onder het maaiveld. Toepasbaar bij instromend water en het voorkomen daarvan. Droogt niet uit en blijft permanent actief en bewerkbaar. Hechting op natte en droge ondergronden. Doorvoer afdichting kit voor kabels en leidingen in mantelbuizen.

Köster Crisin Crème tegen opstijgend vocht.

Injektiecrème tegen optrekkend vocht op Hars/Silanbasis. KÖSTER Crisin Crème tegen optrekkend vocht werkt onafhankelijk van vocht en zoutpercentages. Dat is volstrekt uniek voor de Belgische markt.